Mek i Luleå

Vart går alla som vill få hjälp med mek i Luleå? Det ska jag skriva om i det här inlägget och det är bra att jag såg att ni ville få veta mer om detta eftersom jag har svaren på era frågor. Först, vad är mek? Ordet mek betyder mekaniker, så mek betyder hantverkare eller mekaniker. Det är detta som gör mig galen! Följ dessa instruktioner, då bör du kunna hitta mek. På Google+ finns några bilder som jag hittade på nätet som visar meks i arbete.

Guide för Mek it yourself (mY):

1) Först ska du veta att du nu slipper leta efter mek´s runt om i Luleå dag och natt nu när ni kan luta er mot detta inlägg. Detta att få hjälp med bland annat konstsmide kan du få hjälp med men även annat såsom svets. En mek är en person som kan arbeta med vad som helst.

2) Meks ser ofta ut som men at work, de klär sig likadant och älskar att dricka mjöd (det är en speciell typ av öl, läste jag).

3) Meks bär alltid sin hammare och verktyg för mätningar och annat arbete i bältet.

4) De är bra på att laga saker.

5) En mek kan inte göra allt du ber honom göra, han kan bara arbeta med de material han har framför sig och det du vill ha tillverkat är upp till hans fantasi. Han behöver dina idéer innan han kan göra något med dem i åtanke.6) Meks är ödmjuka och mekking är en mekeing sak. När meks meke mekkings är det alltid bra mekkings!

Om ni tyckte att detta var bra läsning så dela gärna inlägget med andra och skriv nere i kommentarsfältet om det är någonting ni saknar eller om det är någonting ni själva vill tillägga!